Aydınsporlu taraftarların Ufuk Gezereoğlu"nun takıma sahip çıkmasını isterken, Gezereuğlu, Başkan Özcan"ın kulübü bırakması durumda kulübün eski başkanlarından Tansel Önder ile birlikte devralacaklarını söyledi.

Bu haftada maça çıkamaması durumunda 1. Amatöre düşecek olan Aydınspor"da belirsizlik devam ediyor. Futbolcular her şeye rağmen antrenmanlara çıkarken, Aydınspor Başkanı Ufuk Özcan, gerekli imza ve parayı topladıklarını yarın itibariyle futbolcu lisanslarının çıkarılacağını söyledi. Ufuk Gezeroğlu"nu samimi bulmadığını kaydeden Ufuk Özcan, “Bu hafta yine kulübü devralacağız diye basına demeç verenler, geçen Hafta"da basına demeç verip, lisansları kendilerinin çıkaracaklarını söylemişlerdi. Fakat gelinen noktada futbolcuların lisans işlemleri tamamlanmadığı için takım maça çıkamadı. Biz gerekli imzaları ve parayı topladık. Yarın inşallah futbolcuların lisans işleri tamamlanacak. Bu hafta sonu maça çıkmama gibi bir lüksümüz yok” dedi.

Mevcut yönetime güvenemediklerini dile getiren Ufuk Gezeroğlu, Ufuk Özcan"ı kulübü bırakmaya davet etti. Aydınspor"a talip olan Ufuk Gezeroğlu, Başkan Ufuk Özcan"ı kulübü tamamen bırakmaya davet ederken, “Kulübü bıraksınlar. Ufuk Özcan ve ekibi kulübü bırakmadan kimse destek vermiyor. "Lisans çıkaracak paramız var" diyorlar, lisans çıkartamıyorlar. Yönetimimizde yer alacak arkadaşların üye kayıtlarını yapıp, kongre kararı alıp kulübü terk etsinler. Bırakacaklarının garantisi yok, para veremiyoruz. Onlar bırakıp gitmeden hiçbir şey olmaz. Kulübü bıraksınlar. Eski Başkan Tansel Önder ile birlikte talibiz. Aydınspor ikinci maça çıkamayıp, küme düştükten sonra bırakmalarının bir anlamı yok” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan kulübü devralmaya her zaman hazır olduğunu dile getiren eski başkanlardan Tansel Önder, “Aydınspor hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Mevcut yönetim kulübü amatöre düşüren yönetimin devamı niteliğinde zaten. Hatta şuan kulüp yönetimsiz kalsa daha iyi olur. Çünkü Aydınspor yerde kalmaz. Zaten şu aşamada süre gelen açmış olduğumuz davalar var. Biz bu yönetimi tanımıyoruz” dedi.