Aydın Amatör Süper Lig takımlarından Aydın Belediyespor, 2008-2009 futbol sezonu hazırlıklarına başladı. Yeni sezonu Aydın Belediyesi Yörük Ali Efe Tesislerinde düzenlenen törenle açan Aydın Belediyesporlu futbolcular, bu sezon başarılı olmak ve ligleri sorunsuz bir şekilde tamamlamak için kesilen kurbanın kanını yüzlerine ve kramponlarına sürerek sahaya çıktı. Düzenlenen törenlere Aydın Belediyespor Kulüp Başkanı Artun Sucuoğlu, Genel Kaptan Cevdet Tikbaş, Teknik Direktör Kamber Altıntaş, teknik heyet ile Aydın Belediyespor A, A Genç, B Genç, Yıldız ve Minik takımlarında yer alan yaklaşık 125 futbolcu katıldı.
Açılışta konuşan Kulüp Başkanı Artun Sucuoğlu, Aydın Belediyespor"un geçen sezon oynadığı karşılaşmalarda çok iyi sonuçlar elde ettiğini söyledi. Yeni sezon içinde büyük hedefler belirlediklerini açıklayan Sucuoğlu, “Yeni sezonda tüm kulvarlarda en iyi şekilde mücadele edebilecek çok iyi bir kadro oluşturduk. Biz Aydın Belediyespor olarak iyi birer futbolcu yetiştirmenin yanı sıra çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak için spor faaliyetlerine katılma alışkanlığını da edindirmeyi amaçlıyoruz. Bugüne kadar bu amaçlarımızda önemli mesafeler elde ettik. Birçok oyuncumuz burada edindikleri birikimlerle büyük takımlara transfer oldular. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bundan sonrada çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Kamber Altıntaş, Cihan Ulaş, Bekir Aksu ve Bülent Demirayak"tan oluşan iyi bir teknik heyetimiz var. Hocalarımız tüm branşlarda oyuncularımızı en iyi şekilde yetiştirmek için var güçleriyle çalışıyorlar” dedi.
Yeni sezon kadrosu hakkında bilgiler veren Genel Kaptan Cevdet Tikbaş da, geçen sezonki kadrodan 3-4 oyuncunun takımda kaldığını açıkladı. 2008-2009 futbol sezonu öncesi takım olarak büyük hedefler belirlediklerine işaret eden Tikbaş, bu hedeflere ulaşabilmek adına 15 yeni futbolcunun kadroya dahil edildiğini ifade etti. Altyapıda yetişen ve kadroya dahil edilen oyuncularla birlikte 28 kişilik geniş bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarına başladıklarına değinen Tikbaş, “Aydın Belediyespor olarak 5 ayrı branşta yaklaşık 125 futbolcumuz ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu sezon başarılı olabilmek için genç ve dinamik bir ekip oluşturduk. TFF tarafından daha önce Eylül ayının ilk haftası başlayacağı açıklanan liglerin ertelendiğini öğrendik. Biz sezona kadar en iyi şekilde hazırlanarak, hedeflerimize ulaşmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Aydın Belediyesporlu futbolcular yeni sezonun başarılı ve sorunsuz olarak tamamlanması için kesilen kurbanın kanından alınlarına ve kramponlarına sürerek sahaya çıktı. Dualar ile açılan yeni sezon çalışmalarına katılan futbolcular hatıra fotoğraflı çektirdikten sonra teknik heyet eşliğinde ilk çalışmalarına salonda devam etti.