Aydın Belediyesi'nden emekli olan evli ve iki çocuk babası 52 yaşındaki Süleyman Derin, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girerek evinin bodrum katında kendini tavana iple asıp yaşamına son verdi. Herhangi bir sorunu olmadığı öğrenilen Derin'in, intiharıyla ilgili bir not da bırakmadığı öğrenildi.

Olay, Kurtuluş Mahallesi 2035 Sokak numara 23'te bugün saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Aydın Belediyesi'nde işçi olarak çalıştıktan sonra beş yıl önce emekli olan Süleyman Derin'in eşi, bir süre önce Aydın Devlet Hastanesi'nde yatan bir yakınının yanında refakatçi olarak kalmaya başladı. Büyük oğlu öğretmen olan ve Edirne'de görev yapan Derin'in küçük oğlu da arkadaşlarının yanına gitmek üzere Kurtuluş Mahallesi 2035 Sokak numara 23'teki evlerinden ayrıldı. Süleyman Derin, dün akşamüstü üst katta oturan eniştesi Ahmet Uygun'dan bir sigara istedi. Sigarası kalmayan Uygun, bu isteği yerine getiremedi. Sigara istemesinin ardından bir daha kendisinden haber alınamayan Süleyman Derin'i merak eden Ahmet Uygun, alt katı kontrol etti, ancak kimseyi bulamadı.

Süleyman Derin'in dışarıya çıktığını düşünen Uygun ve eşi de gezmek için evden ayrıldı. Bu gece eve döndüklerinde tekrar Zile basan Uygun çifti, cevap alamadı. Alt kata inip bakan enişte Ahmet Uygun, Süleyman Derin'in kendisini tavana iple astığını gördü. Ahmet Uygun'un haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede Süleyman Derin'in geride bir intihar notu bırakmadığı belirlendi.

Olayın duyulmasıyla eve gelen yakınları gözyaşlarını tutamazken, Derin'in herhangi bir sıkıntısının olmadığını, mütevazı bir yaşam sürdüğü belirtildi. Derin'in cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (Cem ULUCAN)

 

 aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png