AYDINPOST ÖZEL HABER  - Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın oğlu Berkin Özakcan'ın aşk yaşadığı ve hatta ailesinin tepki gösterdiği öne sürerek yazlık evinde bileklerini keserek intihara teşebbüs girişimiyle patlak veren olayda ismi geçen sekreter Ayşim Kasabalı için sözleşmeli kadrosu açılması dikkat çekti.

KASABALI, SÜMRAN ÜNAL'IN SEKRETERİ
Başkan Özakcan'ın oğlu Berkin Özakcan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıkan ve intihar olayıyla kamuoyunun gündemine gelen Ayşim Kasabalı, aynı zamanda Başkan Yardımcısı Sümran Ünal'ın da sekreterliğini yapıyor.

berkinaysim.jpg
Sekreter Kasabalı, bir süre önce Başkan Özakcan'ın oğlu Berkin ile sözlendiği de aile yakınları tarafından biliniyor.

ÖZAKCAN'IN SEKRETERİNE DE KADRO İDDİASI
Öte yandan Efeler Belediye Başkanı CHP'li Mesut Özakcan'ın sekreteri Hidayet Yurtsever'in de kadroya alınmaya çalışıldığı bunun için çaba sarfedildiği de iddialar arasında.

EFELER'İ KİM YÖNETİYOR TARTIŞMASI
Belediyede yaşanan gelişmelerin ardından belediyeyi Mesut Özakcan'ın mı yoksa Sümran Ünal'ın mı yönettiği sorusu da merak edilen konular arasında yeralmaya başladı.

İŞ TAKİBİNDE DİKKAT ÇEKEN İDDİA!
Ayla Yüksel'in istifasıyla dikkatleri üzerine çeken Efeler Belediyesi'nde birim müdürleri ile başkan yardımcılarından bazılarının iş takipleriyle de bizzat ilgilendiği öne sürülüyordu. Yaşanan krizin ana sebebinin takip edilen işler olduğu, hatta bunlarla ilgili havuzda toplanan paraların da olabileceği ihtimali üzerinde durulduğunu Aydınpost geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.
Müteahhitlerden toplandığı iddia edilen paralar için havuz oluşturduğu, bu havuzun da Başkan Yardımcısı Sümran Ünal'ın kontrolünde olduğu yeni iddialar arasında.

ÜNAL APAR TOPAR İZNE ÇIKTI
Efeler Belediyesi'nde ortaya çıkan bu gelişmelerden sonra Başkan Yardımcısı Sümran Ünal'ın da acilen izne ayrılması dikkat çekti.