“Vatandaşımız için yapılan hizmetin büyüğü küçüğü olmaz. Her konunun takipçisiyiz, olmaya da devam edeceğiz” diyen başkan Alıcık, yaptığı hizmetler ve insanların çözülen sorunlarından duyduğu manevi hazzın kendisini dinlendiren en büyük unsur olduğunu söyledi. 
Dışarıdan çok hoş ve şaşalı görünen Belediye Başkanlığı ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Belediye başkanının mesaisi olmaz ve masa başında oturarak Belediye Başkanlığı yapılmaz" diyen Alıcık “Nazilli’de yaşayan vatandaşlarımızın hiçbir ayırım gözetmeden Belediye hizmetlerinden yararlanması bizim için olmazsa olmaz şartlardan biridir. Belediye Başkanı olmak, vatandaşın her türlü ihtiyacında yanında olmak, talepleri doğrultusunda hareket etmektir. Mesai saati gözeterek ve masa başı Belediye Başkanlığı yaparak vatandaşa tam anlamıyla hizmet sağlanamaz. Halkın sıkıntılarını giderebilmek, hizmet taleplerine karşılık verebilmek için ben ve belediye personeli imkanlar doğrultusunda, hatta şartları zorlayarak da vatandaşımızın hizmetindeyiz, olmaya da devam edeceğiz” dedi.
ŞİKAYETLER ANINDA DİKKATE ALINIYOR
Rutin mahalle kontrolleri sırasında Sümer Mahallesi 415 sokakta Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı gören vatandaşlar yanına gelerek sokak içerisinde bulunan boş arsa hakkında şikayetlerini bildirdiler. Kişiye ait boş arsanın sahibi tarafından ilgilenmemesinden dolayı otlak ve çöplük haline geldiğini, mahalle sakinlerine rahatsızlık verip tehlike arz ettiğini dile getirdiler. Başkan Alıcık şikayetleri anında dikkate alarak Belediye Temizlik İşleri bölümüne talimat verdi. Talimat üzerine hemen 415 sokağa gelen ekip, boş arsayı ot ve çöpünden temizleyerek mahalleyi rahatsız eden görüntüden kurtardı. Başkan Alıcık ekiplerin işleri bitinceye dek takibini sürdürerek “Vatandaşımız için yapılan hizmetin büyüğü küçüğü olmaz. Her konunun takipçisiyiz, olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.