Aydın Belediyesi ve Türk Mimar Mühendis Odaları Birliği bünyesindeki proje üreten 4 oda ile yapılacak projelerin daha verimli olması için işbirliğine gidildi.
Belediye İmar işlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kaya ve Aydın Belediyesi İmar Müdürü Ali Çetin, TMMOB Aydın Temsilcisi Metin Albeyoğlu"nu ziyaret ederek Aydın Belediyesi"ne gelen projelerdeki standartlara uyulması amacıyla neler yapılabileceğini konuştular.
Mimarlar Odası Başkanı Nükhet Akgönül, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ünveren, Elektrik Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Arslan, Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fikri Aydın"ın bulunduğu toplantıda; Projelerin odalarca daha titizlikle incelenmesi, standartlara uygun proje üretilmesi ve Aydın Belediyesi"nin daha hızlı görev yapmasının hedeflendiği belirtildi.
Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kaya, projelerin belediyeye ne kadar eksiksiz gelirse belediyenin yükünün de o kadar azalacağını, bu bağlamda odalarla uyum içersinde çalışmanın Aydın halkının menfaatine olduğunu kaydetti.