Bedesten Çarşı teras katında gerçekleşen yemeğe Söke Belediye Başkanı Necdet Özekçekçi ev sahipliği yaparken; yemekte CHP, MHP ve AK Parti"li Belediye Meclis Üyeleri ile Söke Belediyesi birim amirleri bir araya geldi.
CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin"inde bir bölümünde bulunduğu yemekte konuşma yapan Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi yeni dönemde birlikte çalışacağı meclis üyeleri ve mesai arkadaşları birim amirlerine başarılar diledi. Yeni dönemin ilk yemeğini gerçekleştirdiklerini ifade eden Özekmekçi; “Geçen beş yıllık dönemde uyumlu ve güzel bir dönem geçirdik. İnşallah ikinci dönemimiz de aynı şekilde geçecek. Hepimizin bir arada olmasının nedeni vatandaşa hizmet etmek. İşimizi doğru yaparak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağımızdan bir kuşkum yok. Çalışmalarımızı birbirimize destek olarak sürdüreceğiz” dedi.
ÖZEKMEKÇİ; “BU SON DÖNEMİM”
Daha önce de değişik platformlarda ikinci belediye başkanlığı döneminin son dönemi olduğunu dile getiren Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; benzer sözler meclis üyeleri ve belediye birim amirlerine verdiği yemekte de tekrar etti. İkinci dönemini gerçekleştirdiği Söke Belediye Başkanlığı görevinin son dönemi olduğunu söyleyen Başkan Özekmekçi; “Bu son dönemim. Bir daha ki dönem Belediye başkanı olarak yokum” diye konuştu.