Aydın Belediye Meclisi"nin Eylül ayı 2. oturumu yapıldı. Başkan Özlem Çerçioğlu"nun katılmadığı oturuma meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Gümüş başkanlık yaptı.
Aydın Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda 15 madde görüşülerek bir çoğu bir önceki yada daha önceki toplantılarda komisyonlara havale edilen maddeler tekrar mecliste görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda şehrin imar planına yapılan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 5 adet dosyaya ait Meclis İmar Komisyonu raporları, komisyondan geldiği şekliyle oybirliği kabul edilirken, Osman Yozgatlı Mahallesi 6103 ada 23 parselde bulunan Mahalle Konağının zemin katında iki adet odanın PTT hizmetlerinde kullanılmak üzere PTT Baş Müdürlüğüne 5393 sayılı kanunun 75/a ve d maddeleri gereği tahsis edilip edilemeyeceği, edilmesi durumunda tahsis şartlarının belirlenmesi için protokol hazırlanmasını teminen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na yetki verildi.
Bir önceki meclis toplantısında gündeme getirilen mezbaha ücretleri de oturumda karara bağlandı. Mezbaha Tesislerinde her yıl kurban bayramının 1. günü vatandaşa verilen kurban kesim hizmetleri ile ilgili ücretlerin yeniden belirlenmesi hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşüldü. Komisyon, küçükbaş hayvanlar için 30 TL, büyükbaş hayvanlar için ise 100 TL ücret belirlediğini açıklarken, komisyonun aldığı karar mecliste oy çokluğu ile kabul edildi.