Yeni Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Mehmet Türkiş, ''Aydın Belediyesinin inşaat ruhsatı almak için başvuran müteahhitlere alış veriş merkezlerinden malzeme aldırdığını duyuyoruz'' dedi.
Türkiş, partisinin Aydın İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin ve Aydın'ın yeni bir seçim atmosferine girdiğini belirterek, partilerden ve kurumlardan istifaların başladığını söyledi.
Seçim harcamalarının halktan toplanan vergilerle yapılacağını vurgulayan Türkiş, halkın eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtti.
Aydın Belediyesinin değişik uygulamalar içinde olduğuna dair duyumlar aldıklarını ifade eden Türkiş, şöyle konuştu:
''Aydın Belediyesinin inşaat ruhsatı almak için başvuran müteahhitlere alış veriş merkezlerinden malzeme aldırdığını duyuyoruz. Bu malzemeler, seçimde halka dağıtılmak için yapılan hazırlıklar mıdır? Zamanında AK Parti'nin yaptıklarını eleştirenler, onların izlediği yolumu izlemektedirler. İdeolojik olarak Atatürk'ün yolunu izlemelerini, halk için hakça hizmet üretmelerini öneririz.
Seçim öncesi halka verilen sözler ne yazık ki unutulmuştur. Bugün belediye başkanını ulaşmak ve randevu almak olası değildir. Bırakın başkanı, müdürlere ulaşmak olası değildir. Halk ve bilhassa engelliler için yapılan hiç bir çalışma görülmemektedir. Daha modern yaşam şartlarının hayata geçirilmesi için, verilen sözlerin yerine getirilmesi gerekmektedir. Halkın belediyede derdini kolayca anlatabileceği ortam yaratılmalıdır.''