Kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt, Kulüp 2. Başkanı Osman Yılmaz ile birlikte Hüseyin Aksu tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kulübün eski başkanı Tansel Önder'in kendilerine çamur attığını belirterek, kendilerinin çamur atmada onun kadar becerikli olmadığını söyledi.
''Tansel Önder'i muhatap almıyoruz'' diyen Yeşilyurt, Önder'in bu takımı 2. ligden 3. lige düşüren kişi olduğunu ve daha sonra takımı bırakıp kaçtığını iddia etti.
Yeşilyurt, bölgesel bir gazetede Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Aydınspor yönetiminden memnun olmadığı için takıma yardım etmeyeceği yönünde bir haber yayınlandığını ifade ederek, ''Basında yazılanlara inanmıyoruz. Ağzından o tür kelimeler çıkması mümkün değil. Belediye Başkanımızın ağzından kim ne yazıyorsa onu kınıyoruz'' diye konuştu.
Takımın küme düşmesinin ardından kendileri hakkında konuşanların, Ali Uzunırmak dönemindeki yönetimde olduklarını ve takımı bırakıp kaçtıklarını iddia eden Yeşilyurt, takıma kendilerinin sahip çıktığını, çıkmaya da devam edeceklerini söyledi.
Kulüp 2. Başkanı Osman Yılmaz da, takımın küme düşmesinin ardından herkesin Aydınspor hakkında konuşmaya başladığını belirterek, Aydınspor'un büyük bir kulüp olduğunu ve içine düştüğü durumdan kurtulabilecek bir kulüp olduğunu söyledi.
Aydın'ın hiç bir Milletvekilinin Aydınspor'un ligdeki son dönemlerinde takıma yardım etmediğini vurgulayan Yılmaz, “Aydınspor hakkında konuşma hakkı sadece yönetimin ve taraftarındır. Aydınspor başkanlığını isteyenin para vermesine gerek yok. Liste hazırlayıp, aday olsun. Liste kağıdını bastıracak parası yoksa, gelsinler paralarını ben vereyim” dedi.
“BELEDİYE BAŞKANI İSTEMEZSE BIRAKIRIM”
Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Naci Yeşilyurt, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir görüşme yapacaklarını dile getirerek, “Belediye Başkanı '"Sizi sevmedik, sizi istemiyoruz" desin başkanlığı bırakırım” diye konuştu.
Kulüp 2. Başkanı Osman Yılmaz ise Belediye Başkanının istememesi durumunda dahi kulübü bırakmayacağını, gerekirse liste hazırlayıp seçime girebileceğini kaydetti.