Aydın Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleşen bayramlaşma programına, Başkan Çerçioğlu ile birlikte Başkan Yardımcıları Şefika Çoban, Hakan Olgaç, Belediye-İş Sendikası Aydın Şubesi Başkanı Hidayet Yaman, Tümbelsen Aydın Şube Başkanı Münir Ali Koç, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Bayramlaşma öncesi belediye personeline seslenen Belediye-İş Aydın Şubesi Başkanı Hidayet Yaman, yeni hizmet binasında ilk bayramlaşmalarını yapmanın heyecanı içinde olduklarını kaydederek, yeni hizmet binasını kente kazandıran Başkan Çerçioğlu’na teşekkürlerini sundu. Yaman, “Başkanımız, tüm alacaklarımızı bayram öncesi ödeyerek bize çok güzel bir bayram sevinci yaşattı. Aydın esnafı da inanın bizim kadar mutlu” şeklinde konuştu.

Hidayet Yaman’ın ardından kürsüye gelen Tümbelsen Aydın Şube Başkanı Münir Ali Koç’ta konuşmasında Başkan Çerçioğlu’nun birlikte üretip paylaşma konusunda iki somut ve güzel örnek ortaya koyduğunu belirtip, “Bunlardan birincisi Sayın Başkan’ın Aydın’ı bu çağdaş hizmet binası ile buluşturmasıdır. İkincisi ise, 27 yıllık bir belediyeci olarak başkanın emeğe verdiği değeri gördük. İçerdeki alacaklarımızı güç durumda olmasına rağmen belli aralıklarla öderken, bayram öncesinde yaptığı büyük jestle kalan kısmının tamamını ödemesi gerçekten görülmüş bir olay değil. Ben emeğe verilen değer açısından bunu çok önemsiyorum” ifadelerini kullandı.

Son olarak kürsüye gelen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sözlerinin başında yeni belediye hizmet binasını Aydın’a kazandırmalarında emeği geçen bütün personeline teşekkür ederek, “Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte Aydın için, hizmet için çalışıyoruz. Halkımız verdiğimiz kaliteli hizmeti gördü. Amacımız bunu çok daha yukarılara çekmek” dedi.

Aydın’da çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Hemen yanımızdaki Tabakhane deresini Porsuk çayının bir örneği gibi hayata geçireceğiz. Atatürk Bulvarı üzerindeki trafik sıkışıklığını en aza indirmek için 270 metre uzunluğunda battı-çıktı yapacağız. Sevgi yolunun şu anki hali çok kötü buradaki çalışmalarımızla Avrupa’daki örneklerini aratmayacak bir yol yapacağız. Yine buradaki Milli Aydın Bankası Binamızın restorasyonuna başlıyoruz. Bayram’dan sonra Kent Meydanımızdaki Otopark’ın temel atma çalışmaları başlayacak. Değerli arkadaşlar; siz zaten bunların hepsini biliyorsunuz. Artık çok daha fazla çalışmak zorundayız. Hepinizin aileleri ile birlikte mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum. Vatan savunmasında şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet ailelerine de sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye-İş Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, belediye personeli adına Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çiçek sundu. Başkan Çerçioğlu’nun tüm belediye personeli ile tek tek bayramlaşmasının ardından program son buldu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png