Beldelerde sorun, talep ve önerilerin dinlendiği toplantılar Söke"ye bağlı Sazlıköy, Yenidoğan ve Güllübahçe Belde teşkilatları ile başlarken; son ziyaretin durağı ise Bağarası Beldesi oldu. AK Parti Bağarası Belde teşkilatı yönetim ve üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Söke İlçe Teşkilatı yönetimi belde teşkilatının sorunlarını dinledi.
AK Parti Söke İlçe Başkanı Mehmet Uyguntüzel, AK Parti il yönetim kurulu üyesi Ali Güzelyağdöken, il genel meclisi üyesi Kenan Özcan"ın yanı sıra Söke ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda Bağarası Belde Başkanı Ali Sever ve Belediye Başkan adayı Akif Pala ve yaklaşık yüz"e yakın partili bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Uyguntüzel, gerçekleştirilen ziyaretlerin belde teşkilatları ile diyalogları ve ilişkileri güçlendirmek amacıyla bir nezaket ziyareti olduğunu söyledi.
İlçe teşkilatının ziyaretini önemsediklerini söyleyen AK Parti Bağarası belde teşkilatı başkanı Ali Sever ise; “İlçe yönetimimizin ziyareti ile teşkilat olarak sorunlarımızı da masaya yatırma fırsatı bulduk. Bu toplantıdan memnun kaldık ve devamının gelmesini istiyoruz. Bu tür toplantıların faydalı olacağına inanıyoruz” dedi./iha