İstanbul Beşiktaş’ta bir jimnastik salonunda meydana gelen olay, savcılığın hazırladığı iddianameye göre şöyle gelişti: Bel ağrısı şikayeti bulunan 36 yaşındaki İrem Y, 30 Haziran’da masaj için Beşiktaş’taki bir tıbbi jimnastik salonuna gitti.

Vatan'dan İrem Altın'ın haberine göre İrem Y. masör Şerafettin M’ye tedavi ve masaj yaptırdı, iki seans ücretini de ödedikten sonra ayrıldı. İkinci seans için 1 Temmuz’da salona giden İrem Y., Şerafettin M. tarafından masaja alındı. Masör, İrem Y’ye herhangi bir ağrı olup olmadığını sordu. İrem Y. ağrı hissettiğini söyleyince şüpheli bir anda parmağını şikayetçinin vajinasına sokarak sesler çıkarttı. İrem Y’nin“yapmayın” demesine rağmen daha da ileri giden Şerafettin M, genç kıza orgazm olması gerektiğini söyledi.
 

Bununla da yetinmeyip genç kızın ellerini kendi cinsel organına götürdü. Şoka uğrayan İrem Y. çığlıklar atarak masörü itti giyinip masaj salonundan ayrıldı. Savcılığa başvuran İrem Y. şüpheliden şikayetçi oldu. Şerafettin M. suçlamayı reddetti ancak savcılık, “nitelikli cinsel saldırı” suçundan dava açtı. Şerafettin M. 7 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.