Aydın"da dün vatandaşlara elektrik kesintisi olacağı duyurulurken, bugün beklenen elektrik kesintileri yaşanmadı. Hafta sonu sabah 07:00"dan akşam 17:00"a kadar kesilmesi beklenen elektrikler bugün kesilmedi. Yarın için ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
Önceki gün Aydın Valiliği"nden yapılan açıklamayla hafta sonu iki gün boyunca 14 mahallede TEİAŞ'ın trafo değişim çalışmaları nedeniyle sabah saat 07.00- 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacağı duyurulmuş ve belediyenin anons arabası da akşama kadar elektrik kesintisi yaşanacak mahallelerde gezerek vatandaşlara bu konuda bilgilendirmişti. Fakat bugün beklenen elektrik kesintisi yaşanmadı. Aydın"ın 24 mahallesinden 14'nün etkileneceği elektrik kesintisinin yaşanmaması konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
Elektrik kesintisi yaşanması beklenen Girne, Meşrutiyet, Hasanefendi, Ramazanpaşa, Cumhuriyet, Kurtuluş, Güzelhisar, Orta, Zafer, Veysipaşa, Köprülü, Cuma, Mesudiye ve Kemer mahallerinde toplam 146 bin 766 kişi yaşıyor.