Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6 Kasım Cumartesi günü Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde yapılan antrenmanda sarı-lacivertliler, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Kocaman, çift kale maç öncesi yapılan 5'e 2 top kapma organizasyonunda yabancı futbolcuların ve Kazım'ın bulunduğu grupta top oynadı.

Sakatlığı nedeniyle Gökhan Gönül'ün yokluğunda savunmanın sağında genç futbolcu Okan'ı görevlendiren Kocaman, orta alanın sağında Mehmet Topuz'a görev verirken, sol kanat, savunmada Caner ve bu futbolcunun önünde de Andre Santos'tan oluştu.

Kocaman, taktik çalışmada savunmayı Okan, Lugano, Yobo, Caner, orta alanı da Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Andre Santos ve önlerinde Alex'ten oluşturdu.

-BEKİR ANTRENMANI TAMAMLAYAMADI-

Çift kale maçın son bölümlerine doğru sol ayağından sakatlık geçiren Bekir, çalışmayı tamamlayamadı.

Saha içinde tedavisi yapılan sarı-lacivertli futbolcu, maça devam etmeyerek tesislere girdi.

Bu arada, Bekir'in sakatlığının hemen ardından bu kez Emre, acı içinde yerde kalırken, bu futbolcu kontrollerin ardından maça devam etti.

Diş tedavisi nedeniyle ağrısı olan kaleci Volkan Demirel'in katılmadığı antrenmanda, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Niang, Gökhan Gönül, Güiza, İlhan ve Selçuk da yer almadı.

Dia ve Berk bireysel futbolcu antrenörü Dolu Aslan yönetiminde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

Geçirdiği ameliyatın ardından tedavisine Almanya'da devam eden Özer'in hafta sonunda İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

A.A.