Hayırsever İşadamı Bilal Şahin tarafından yapılan ve bundan sonra yapılacak düğün ve nişanlarda ücretsiz olarak hizmet verecek Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Gençlik ve Kültür Merkezi Düğün Salonu hizmete girdi. Yeni düğün salonunda ilk evlenen çift Zahide Tekin ve Kürşat Anteplioğlu olurken; çiftin nikahını Belediye Başkanı Yusuf Başer, şahitliğini ise Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal ve İşadamı Bilal Şahin yaptı.
Nikahı kıyan Belediye Başkanı Yusuf Başer, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin bey'in Yozgat'ta büyük hizmetler yaptığını belirterek, yapılan Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Gençlik ve Kültür Merkezi'de yapılacak düğün ve nikahlarda salon ücretinin alınmayacağını söyledi.

Nikah kıyıldıktan sonra bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, nikahın hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Türkiye'mizin genç ve dinamik bir nüfusa ihtiyacı var. Eleştiriyorlar bizi ama 2037'den sonraki Türkiye eğer en az 3 doğum olmazsa yaşlıların yüzde 60'ı buyduğu bir Türkiye olacaktır halbuki bugünkü gücümüz birazda neslimizin gençliğinden dinamimizden kaynaklanıyor. Ben o yüzden böyle iki tane birbirinden değerli gencimizin en az 3 tane evladı çok sağlıklı sıhhatli eğitimli vatana millete dinimize diyanetimize yararlı insanlar olarak yetiştireceğine inanıyorum. Çünkü iyiler çoğalırsa her yerde iyilikler çoğalırsa her yerde iyilikte çoğalır ben o yüzden en az 3 diyorum. Darısı bekarların başına diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Çiftin evlilik cüzdanını gelin Zahide Tekin'e verdi.

Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Belediyenin teşvikleri doğrultusunda burada Kültür Merkezini yaptığını belirterek, "Halkımız düğün yaparken bir çok masraf ediyor, düğün salonuna da masraf yapmaması için burasını yaptık. İnşallah vatandaşlarımız bu salonda düğünlerini yapacaklar" diye konuştu.