Yalnızlığınızı değerlendirin

Yalnızlık korkutur. Bu yüzden genellikle çiftler ilişkileri kötü gitse de ayrılmaya cesaret edemezler. Oysa tek başınıza geçireceğiniz zamanı değerlendirebilirsiniz. Bu süre zarfında, kendinize vakit ayırabilir, yeni bir hobi edinebilir, yemek yapabilir, güzel bir kitap okuyabilir ve daha birçok şey yapabilirsiniz. Yalnızken de iyi vakit geçirebileceğinizi ve hatta bunun bir ihtiyaç olduğunu unutmayın.

Açık olun

İnzivaya çekilmekten vazgeçin. Televizyon, dvd, internet ya da evcil hayvanınızla vakit geçirmek güzel ama kendinizi kapatmak sizi depresyona sürükleyebilir. Düşüncelere dalmak yerine, arkadaşlarınızla ilişkinizi geliştirin, organizasyonlar düzenleyin. Bakımlı olun, dışarı çıkın ve gülümseyin. Sonucunda sizi etkilemek için yanınıza yaklaşanlar olduğunda hiç şaşırmayın, çünkü buna değersiniz!

Hayattan zevk alın

Mutluluk sizin hakkınız ve eğlenmek için bir çift olmaya gerek yok. Güzel bir manzaranın tadını tek başınıza da çıkarabilirsiniz. Yalnızsınız diye doğanın güzelliklerinden kendinizi mahrum etmeyin.

Bencil olun

Kendinizi düşünün. İstekleriniz, amaçlarınız neler? Uzun zamandır yapmak istediğiniz bir şey var mı? Kendinizi keşfetmeniz ve arzularınızın üzerine yoğunlaşmanız için mükemmel bir zaman. Önceliklerinizi belirleyin ve hiç bir şeyin mutluluğunuzun önüne geçmesine izin vermeyin.

Sosyal baskıyı yenin

“Eee ne zaman evleniyorsun?” gibi sorular, acıyan bakışlar oldukça rahatsız edici. Kendinizi ifade etmeye çalışmaktan bıktığınızı biliyoruz. Sadece şunu bilin, sizinle aynı durumda milyonlarca insan var ve mutsuz bir çift olmaktansa mutlu bir bekar olmak her zaman daha iyidir.

KADINLARALEMİ