BTK, Türk Telekom'un 1 milyon hanede ve yeni tesis edilecek aboneliklerde geçerli olması öngörülen ücretsiz internet hizmetinin sunulmasına yönelik kampanyasını onayladı. Buna göre, kampanya 13 Temmuz 2015'e kadar xDSL Toptan Al-Sat ve IP Seviyesinde Veri Akış Erişimi modellerinde ve 4 Mbit/sn hız ve 4GB kotalı internet paketinde yapılan yeni satışlarda geçerli olacak. Kampanya kapsamında sunulacak paket, yeni aboneliklerde ve tesis adresinde abonelik iptali üzerinden en az 3 ay geçmiş satışlarda uygulanacak.

İlk çeyrek geliri 3.4 milyar lira

Türk Telekom Grubu'nun konsolide geliri ilk çeyrekte yıllık yüzde 7,5 artış göstererek 3,4 milyar TL’ye ulaştı. Konuyla ilgili konuşan Türk Telekom Grubu CEO’su Rami Aslan 2015 yılı birinci çeyrek sonuçları hakkında şöyle konuştu: FAVÖK marjı ile ölçülen karlılığımızı konsolide olarak 1 puan artırarak yüzde 39'a çıkarttık ve FAVÖK yıldan yıla yüzde 11 arttı."

Avea için teklif verdi

TÜRK Telekom, Avea'da İş Bankası, Şişecam, Anadolu Hayat Emeklilik, Anadolu Anonim Türk Sigorta ve diğer hissedarların sahip olduğu 820.3 milyon lira nominal değerli yüzde 10 payı satın almak için bağlayıcı olmayan teklif verdi.