Vodafone, kamu çalışanlarının görev yerlerini karşılıklı olarak değiştirebilecekleri becayiş ilanları ile kamu yaşam ve kamu bilgi paketlerini abonelerine sunacak.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, Vodafone cep kamu tarifesi abonelerinin, kamu yaşam ve kamu bilgi paketlerini 1 ay boyunca ücretsiz kullanabileceği, görev yaptığı şehri değiştirmek isteyen kamu çalışanlarının bu hizmet ile becayiş taleplerini SMS ile gönderebileceği ve kendilerine uygun olan talepleri yine SMS ile alabilecekleri bildirildi.

Becayiş talebi vermek için kısa mesaj yazarak 7070'e göndermek gerektiği, talebin sisteme girmesinden sonra uygun taleplerin anında kullanıcıya gönderileceği, belirtilen kriterlere uygun talep bulunmaması durumunda uygun talep sisteme girer girmez aboneye gönderileceği, becayiş servisinde 1 talep bedelinin 2,4 lira olarak ücretlendirildiği kaydedildi.

Kamu yaşam servisiyle, kamu çalışanlarının sosyal hayatları ile sanattan spora pek çok konuda zengin içerikler sunulduğu ifade edilen açıklamada, kadın ve erkek kamu çalışanları için farklı içeriklerle hizmet verecek olan serviste İstanbul, Ankara ve İzmir illerinin sinema seans bilgileri, tiyatro, opera ve bale gösterim bilgilerinin haftalık olarak verileceği, 1 ay ücretsiz olarak abonelere sunulacak kamu bilgi ve kamu yaşam servislerinin ücretsiz dönemin ardından aylık 1,2 lira ücretle hizmet vermeye devam edeceği bildirildi.

Kamu çalışanlarının kamu bilgi servisiyle genel haberlerin yanı sıra, toplu görüşmeler, personel alımları, personel mevzuatı ile ilgili değişiklikler hakkında SMS ile haberdar olacağı belirtildi.

A.A.