Aydın'da dünyaya gelen Efe bebeğin iki dişinin olması, hem ailesini hem de doktorları şaşırttı.
Alınan bilgiye göre, İncirliova ilçesinde yaşayan Zehra ve Yasin Bolcan çiftinin Aydın Çocuk Doğum Hastanesinde dünyaya gelen ve ''Efe'' adını verdikleri bebeklerinin, yapılan ilk kontrollerinde, iki dişinin bulunduğu tespit edildi.
Dişli olarak dünyaya gelmesi nedeniyle hastanede doktor ve hemşirelerin ilgi odağı olan Efe bebek, taburcu edilmesinin ardından evlerinde de aile yakınları ve komşularının ilgisiyle karşılandı.
Anne Zehra Bolcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doktorunun, bebeğin dişleri olduğunu söylediğinde çok şaşırdıklarını ifade etti.
Baba Yasin Bolcan da daha önce dişleri çıkmış olarak dünyaya gelen bebek duymadıklarını dile getirerek, ''Bizim bebeğimiz dişleriyle dünyaya gelince çok şaşırdık. Allah'tan gelen bir şey, diyecek bir şeyimiz yok. İnşallah sağlıklı bir yaşam sürer'' diye konuştu.

-DİŞLERİ OPERASYONLA ALINACAK-

Aydın Doğumevi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Erdal Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğuştan dişleriyle dünyaya gelen bebeğe çok nadir rastladıklarını belirtti.
Bebeğin çıkmış olan iki dişinin, ağız yapısının bozulmaması ve anne sütünü rahat alabilmesi için küçük bir operasyonla ilerleyen günlerde alınacağını kaydeden Yılmaz, bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. (AA)