Bağcılar'da bir kişi, 6 aylık kız çocuğunu gece ağladığı için darbederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, polisi arayan Hatice K, eşi H.K'nin kız çocuğunu darbederek öldürdüğünü söyleyerek, ihbarda bulundu.

Bağcılar Çınar Mahallesi 6/5 Sokak'taki daireye gelen polis ekipleri, 6 aylık Sudenaz K'yi ölü bulması üzerine yaptıkları araştırmalar sonucunda baba A.K'yi gözaltına aldı.

Bağcılar Asayiş Büro Amirliğine götürülerek sorgulanan A.K'nin, buradaki ifadesinde bebeğini öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

A.K'nin ifadesinde, çocuğunun gece çok ağladığını ve susturmaya çalıştığını belirterek, ''Susmaması üzerine ayağından ısırdığı ve şişe biberonla kafasına vurduğu kızını, hareketsiz kalması üzerine tekrar yatağına bıraktığını ve sabah da işe gittiğini'' söylediği öğrenildi.

Sabah uyandığında bebeğinin öldüğünü gören anne Hatice K'nin ise polise, çocuğunu hareketsiz gördüğünde eşine haber verdiğini, eşinin de kendisini kimseye bir şey anlatmaması konusunda uyardıktan sonra işe gittiğini, eşinin evden ayrılmasından sonra hemen polisi aradığını anlattığı ifade edildi.

Olaydan sonra sinir krizi geçiren anne, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, gözaltındaki baba A.K'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Tekstil işiyle uğraştığı belirtilen A.K'nin, eşi Hatice K. ile yaklaşık 1,5 yıl önce evlendiği, 6 ay önce doğan kız çocuklarının ayaklarında bir sorun olduğunu ve maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavisini yaptıramadıklarını da söylediği öğrenildi. (AA)