EŞİ Musa Aytun ile boşanma davası süren şarkıcı Seren Serengil"in, 6 aylıkken doğan ve doğumdan 4 gün sonra hayatını kaybeden bebeği Stefani"nin İstanbul Ulus"taki Musevi Mezarlığı"ndaki mezarı dün saat 16.00 sıralarında savcılık gözetiminde açıldı.

Bebeğinin, babası Öztürk Serengil"in yanına gömülmesini isteyen Seren Serengil"in yanı sıra avukatı Azmi Doğan, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zülfikar Tekirdağ ve Musa Aytun"un avukatı Ayfer Dikmen de mezarın açılması sırasında hazır bulundu. 2 gönüllü mezarcının açtığı mezardan küçük bir naylon poşete sarılı bebek cesedi çıktı. İstanbul Adli Tıp Şube Müdürü Cahit Alkış tarafından yapılan ilk kontrolden sonra, bir karton koliye konulan ceset İstanbul Adli Tıp Kurumu"na gönderildi. Seren Serengil ile bebeğinin DNA"larının karşılaştırılacağı öğrenildi.

"AFFETMEYECEĞİM"
Mezarın açılması sırasında ve sonrasında gözyaşlarını tutamayan Seren Serengil, “Bebeğimin mezar taşı bile yok. Bir tenekeye Bebek Aytun diye yazmışlar. Eşimi ve ailesini affetmeyeceğim. Özellikle eşimi... Herkesin babası yobaz olabilir ama o buna izin vermemeliydi. Allah hiçbir anneye böyle şeyler yaşatmasın” dedi.

Öte yandan mezarın açılmasından önce taraf avukatları arasında, habercilerin mezarlığa alınıp alınmaması konusunda tartışma çıktı. Daha sonra habercilerin içeri alınmasına fakat mezarın açılışı sırasında görüntü alınmamasına karar verildi.

HT