Ebersberg"de herkes 18 aylık bebeği ile intihar eden Meral Gedik"i konuşuyor. Veda mektubunda, "Bu hayattan bıktım" diye yazan genç kadın ve bebeğinin cesedi tavan arasında bulundu.

ALMANYA"nın Münih kenti yakınlarındaki Ebersberg kasabasında yaşayan 23 yaşındaki Meral Gedik, 18 aylık çocuğuyla birlikte intihar etti.

Yaklaşık iki yıldır evli olduğu öğrenilen Gedik, geriye dört sayfadan oluşan bir veda mektubu bıraktı ve "Artık bu hayattan bıktım" dedi. Olayın intihar olduğu ve özel yaşamı ilgilendirdiği gerekçesiyle detaylı bilgi vermeyen polis yetkilileri, evlenerek Türkiye"den geldiği ifade edilen Tunceli Hozat doğumlu Meral Gedik"in eşinin şoka girdiğini ve doktor kontrolü altında tutulduğunu açıkladı.

Meral Gedik, telefon konuşması yaptığı iki kız arkadaşına, "Hakkınızı helál edin" dedi. Bu sözler üzerine şüphelenerek evine giden iki arkadaşı, Meral"in ve bebeğinin cansız bedenlerini buldu. Meral"in bebeğini astıktan sonra kendi canına kıydığı sanılıyor. Arkadaşlarının da olayın dehşeti yüzünden bir klinikte kontrol altında tutuldukları öğrenildi.

Hürriyet