16 Nisan referandumunda genel merkezin ‘evet’ kararına karşılık ‘hayır’ diyen Aydın teşkilatı adına kara tepki gösteren Mehmet Yeter, Destici’nin BBP’sine garipler mezarlığına gömdüğünü söyledi.

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi halk oylaması öncesinde genel merkezin ‘evet vereceğiz’ açıklamasına karşılık Aydın teşkilatı il başkanı Mehmet Yeter, "Büyük Birlik Partisi Aydın İl Başkanlığı olarak 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandumunda Türk'ün kötüye yönelen kaderini değiştirmek için "hayır" diyeceklerini dile getirmişti. Halk oylaması geride kalırken, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bugün Mehmet Yeter’e gönderdiği mesaj ile partinin Ayın teşkilatının feshedildiğini bildirdiği öğrenildi.

‘BBP’Yİ GARİPLER MEZARLIĞINA GÖMDÜNÜZ’

Konuyla ilgili açıklama yapan Mehmet Yeter, “BBP genel Merkezin 20 Nisan tarihli genelgesi ile Aydın il teşkilatı feshedilmiştir. Sayın Destici bugün çektiği mesajda ‘siyasi partiler kanunu demokratikleştirilmelidir’ diyor. Sayın Destici, siz önce zihninizi demokratikleştirin. Ben Mehmet Yeter olarak BBP’si için Allah şahit her şeyi yaptım ama sen ve ekibin BBP’sini garipler mezarlığına gömdünüz. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA