Annelik bir meslek değil! Annelikten para kazanmaya çalışan kadınlara kızıyorum. İnsan bebeğine bakınca gözleri dolar; gözünde DOLAR İŞARETİ çıkıyorsa olmaz...”

BENZERİ OLMAYAN BİR MUTLULUK

Şirin, nur topu gibi bir polemiğimiz oldu! Okan Bayülgen'in eşi Şirin Bayülgen, Marie Claire Dergisi'nin ekim sayısına annelikle ilgili düşüncelerini anlattı. Kızı İstanbul bir yaşında olan Bayülgen, "Sezen Aksu bana doğumdan sonra verdiği kartta kendi yazısıyla, 'Endişe kulübüne hoş geldin' yazmıştı. Gerçekten her an endişe ve başka hiçbir mutluluğa benzemeyen bir mutluluk bebek sahibi olmak" dedi. 'Anne olarak tanımlanmak istemediğini belirten Şirin Bayülgen, şöyle konuştu:

ANNELİK BİR ÖZELLİK DEĞİLDİR

"Annelik bir meslek değil ki. Ayrıştırıcı bir özellik olarak da görülmemeli. Anneliği kullanan, annelikten para kazanmaya çalışan kadınlara kızıyorum. "Anne oldum hikâye kitabı yazayım, bebek ürünü markasının reklam filminde oynayayım, çocuk hikâye kitabı yazayım çocuk kıyafetleri satan bir mağaza açayım..." Anne olunca insanın aklına bu tip ticari projeler gelmez. İnsan bebeğine bakınca gözleri dolar; gözünde dolar işareti çıkıyorsa olmaz...”

BEBEKLERİYLE REKLAMDA OYNAYAN ÜNLÜLER

Burak Hakkı, eşi Sema Şimşek ve oğlu Rüzgar'la bebe şampuanı; Demet Akbağ, eşi Zafer Çika, oğlu Ali ve annesiyle tatlı; Ferhan Şensoy, eşi Derya Baykal, oğlu Mert, kızları Ferhan ve Derya'yla banka; İbrahim Kutluay, eşi Demet Şener Kutluay ve kızı İrem'le beyaz eşya; Kayahan, eşi İpek ve kızı Aslı Gönül'le beyaz eşya reklamında ı rol aldı. Ebru Şallı oğlu Beren, Gülben Ergen ise oğlu Atlas'la bir mama reklamında oynamak için anlaştı. Deniz Akkaya ise kızı Ayşe doğduktan sonra bebek kıyafetleri mağazası açtı.