Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bayram öncesi son mesai günü Nazilli"de yaşayan 4 Bedensel Engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Nazilli"de yaşayan Adurrahman Elazıs, Ayşe Türkeş, İbrahim Oğuz ve Ahmet Taşer"i evlerinde ziyaret eden Belediye başkanı Haluk Alıcık akülü tekerlekli sandalyeleri kendisi teslim etti.
Başkan Alıcık, Engellilere hem sandalyeleri teslim etti hem de kullanımı öğretti.
Bayram öncesi bir nevi bayram hediyesi veren Başkan Alıcık Özürlülerin insanlar için birer imtihan meselesi olduğunu hatırlatarak, 4 akülü tekerlekli sandalyeyi engellilere dağıtarak sosyal belediyecilik anlayışını yerine getirdiklerini söyledi. Belediye olarak engeli vatandaşlara sahip çıktıklarını belirten Başkan Alıcık, daha öncede 16 tekerlekli akülü sandalye ve 3 aküsüz tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirten Alıcık, şimdi de 4 akülü tekerlekli sandalye vererek bayram öncesi özürlüklere mutluluk yaşattıklarını dile getirdi. Alıcık; “Engellilere sadece devlet kurumlarının değil, herkesin sahip çıkması gerekir. Bizlerde bir gün engelli olabiliriz. Bugün bu verdiğimiz Akülü araçlar ile engelli vatandaşlarımızın engellerini aşabilmelerine biraz da olsa katkı sağlayabildiğimiz için mutluyuz. Bayram öncesi kendilerinin hem bayramını kutlamak hem de bayram hediyesi vermek istedik. Herkesin bir gün engelli olabileceğini unutmamamız lazım. Engelli vatandaşlarımıza elimizden gelen yardımı vermeye her zaman hazırız” dedi.
Sandalye sayesinde artık işlerini daha kolay yapacaklarını belirten engelliler de, “Bayrama daha mutlu gireceğiz. Arabalarımızla bayram ziyaretlerini daha kolay yapacağız. Bizleri düşünerek bu yardımı yapanlardan Allah razı olsun” diyerek, Başkan Alıcık"a teşekkür etti.