Ağır yaralanan Küçük ameliyata alındı. Doktorlar hayati tehlikenin sürdüğünü söyleyerek, "Kurşun omuzun üst tarafından girip midesine kadar ilerledi. Durumu ağır" dedi. Şoka giren anne Emine Küçük ise magandalara lanet yağdırıp, "Bu neyin kutlaması" diyerek gözyaşı döktü.
Olay bu sabah 08.00 sıralarında Toptepe Mahallesi Beyhan Çavuş Sokakta meydana geldi. Ailesinin ekmek ve şeker almak üzere bakkala gönderdiği Toptepe İlköğretim Okulu 8'nci sınıf öğrencisi Serkan Küçük eve dönerken sol omuzundan vuruldu. Magandaların bayram dolayısı ile havaya rastgele ateş etmesi üzerine omuzundan yaralanan Küçük eve girip babasına, "Baba omuzuma birşey çarptı. Çok acıyor" diye söylemesi üzerine ailesi gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Baba oğlunun omuzunun üst tarafından delik açılıp kanadığını görünce hemen kendisini hastaneye götürdü. Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan röntgen çekimlerinde küçük çocuğun vurulup kurşunun sol omuzun üst tarafından girip mideye kadar ilerlediği belirlenip hemen ameliyata aldı. 43 yaşındaki baba Hüseyin Küçük olay karşısında ne yapacağını şaşırıp, "Sabah bayram nedeniyle çok silah sesi duydum. Allah bunların belasını versin. İnşallah oğluma birşey olmaz" derken gözyaşlarını tutamadı. Şoka giren 3 çocuk annesi Emine Küçük ise "Oğlumu vuranın eli kırılsın. Niye silahla ateş ediyorlar. Neyi kutluyorlar" diyerek ağladı.

Bu arada polis olay üzerine bölgede sivil ve resmi ekiplerle kovan araması yaptı. Ancak kovana ulaşamadı. Yetkililer, araştırmanın devam edip magandanın kısa sürede yakalanacağını söyledi.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Öte yandan Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan Serkan Küçük'ün hayati tehlikesinin bulunduğunu söyleyen doktorlar, iç organlarının zarar gördüğünü, yoğun bakımda kendisini izleyeceklerini söyledi DHA