Kuşadası'nda meydana gelen trafik kazasında, mahalle arkadaşlarıyla bayram gezmesine giden bir çocuk, alkollü bir sürücünün kullandığı aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Kazadan sonra kaçan alkollü sürücü polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası çevre yolunda Öztataroğlu Sitesi'nin önünde Saat: 17.30'da meydana gelen trafik kazasında mahalle arkadaşlarıyla bayram gezmesine giden 10 yaşındaki Uğur Öztatar isimli ilköğretim okulu öğrencisi bir çocuk, aşırı sürat yapan 43 yaşındaki R.Ç yönetimindeki 09 K 4454 plakalı aracın altında kaldı.
Kazada, aracın çarptığı ve 100 metre sürüklediği Kuşadası Nermin-Metin Akar İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Uğur Öztatar olay yerinde hayatını kaybederken, kazaya yol açan sürücü ise kaçtı. Polis tarafından takip edilen sürücü R.Ç şehir çıkışında yakalanarak, gözaltına alındı. Yapılan kontrolde 10 yaşındaki çocuğun ölümüne sebebiyet veren sürücünün aşırı derecede alkollü olduğu ortaya çıktı. Yapılan araştırmada, kazaya sebebiyet veren sürücünün ehliyetsiz olduğu ve ehliyetine bir sürü
önce alkollü araç kullanmaktan el konulduğu belirlendi.