Nazilli"de düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü törenlerinde Atatürt Anıtı"na sunulan çelenklerin bir bölümünün Kurban Bayramı telaşıyla unutulması ilginç bir manzaraya neden oldu.
Nazilli"de Atatürk anıtına 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla düzenlenen programda sunulan çelenklerin alınmaması nedeniyle anıtın önü boşalırken Atatürk Anıtının arka kısmında unutulan çelenkler ilginç görüntü oluşturuyor.
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla düzenlenen programda Atatürk anıtına bırakılan çelenkleri unutan kuruluşlar ise Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlıkları (TESK-NESO), Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Sağ Sahil Sulama Birliği, Türk Hava Kurumu, Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Nazilli Temsilciliği, Tüm Emekliler Sendikası Nazilli Şubesi, Nazilli Okyanus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şubesi"nin çelenkleri olduğu gözlendi. Unutkan kuruluşlarda iki siyasi parti olması dikkat çekti.
Kaymakamlık tarafından hazırlanan tören programında yer alan tören programında ise tören gecesi çelenklerin alınması gerektiği ibaresi bulunmasına rağmen bazı unutkan kuruluşların çelenklerini almaması dikkat çekti.