Türkiye"nin dört bir yanında terör örgütünün güvenlik güçlerine yaptığı saldırıları kınamak için Türk bayraklarıyla sokaklara çıkan vatandaşlar, bayrak satışlarını artırdı.

Ela Bayrak ve Flama İmalat Firması yetkilisi Ali Köşgel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde artan protesto ve kınama eylemlerinin, Türk Bayrağı satışlarını artırdığını belirtti.

Önceki yıllarla oranla satışların ve siparişlerin yüzde 200 arttığını ifade eden Köşgel, şunları söyledi:

"Türk insanı duyguludur, Türk insanı yüreklidir, bu vatan için kim canını veriyorsa onu evladı sayar, onun için göz yaşı dökülür. Son günlerde Türkiye hainleri protesto için sokaklarda.

Türk Milleti, Türkiye"yi, rengini şehitlerimizin kanından alan al yıldızlı bayraklarımızla kırmızıya boyadı. Satışlarımız önceki yıllara oranla yüzde 200 arttı, keşke şehit vermesek, keşke ana kuzuları şehit olmasa da biz de bayrak satmasak." Rüzgar Bayrak Firması yetkilisi Eser Rüzgar da Türk Bayrağı satışlarında artış olduğunu belirterek, "Son günlerdeki protestolar, bayrak satışlarını artırdı. Dışarı çıktığınızda sağınıza solunuza bir bakın, her balkonda, her evde Türk Bayrağı asılı. Asılı her bayrak, terörün lanetlenmesidir" dedi.

AA