Adının Deniz Uyan olduğu öğrenilen kadın da BDP’li Yıldız’la birlikte ortadan kayboldu. Yıldız’ın 2 çocuğunun annesi İlknur Yıldız da, sevgilisi Deniz Uyan da telefonlarımıza çıkmadı.
 
Yıldız’ın, eşi İlknur Yıldız’a hiç bakmadığı ifade ediliyor. BDP’nin en şahin milletvekili Yıldız’ın, seks kaseti ortaya çıkan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile ilgili ilginç açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı.
 
“GAYRİ MEŞRU İLİŞKİLERE KARŞIYIZ”
 
BDP’li Bengi Yıldız, Deniz Baykal’ın istifasını, “Bu iş düzeysizleşmeye başladı, olay magazinleştiriliyor” diye değerlendirmiş. Yıldız, “Biz, kumaya, çift evliliğe ve başka ilişkilere karşıyız. Artık bu iş düzeysizleşmeye başladı. Olay magazinleştiriliyor. İstifa, etik bir davranıştı. Artık belden aşağı vuruşlar son bulmalı” diye konuşmuş.  BDP’li Yıldız, ayrıca Baykal’ın hiçbir şey olmamış gibi davranamayacağını belirterek şunları söylemişti: “Bir siyasi partinin genel başkanı, böyle bir olayın ardından, hiçbir şey olmamış gibi davranamaz.
 
İnsanlar, yaşamlarında yaptıklarından sorumludurlar. Genel Başkan düzeyindeki bir kişinin isminin bu tür bir olayla anılıyor olması, sorumluluk getiriyor. Göstermesi gereken saygıyı göstermiştir. Bütün demokratik ülkelerde olduğu gibi, sorumluluğunun gereğini yerine getirmiştir.”
 
BDP’Lİ YILDIZ, KAYIPLARA KARIŞTI
 
Fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından Bengi Yıldız kayıplara karıştı. Telefonlarını kapatan Yıldız’ın Batman’daki irtibat bürosuna ulaştık. İsmini vermeyen ve yardımcısı olduğunu iddia eden bir kişi, Yıldız’ın nerede olduğunu bilmediklerini belirterek, “Nerde olduğunu bilmiyoruz. Herhangi açıklama henüz yapmadı, bundan sonra yapıp yapmayacağını da bilmiyorum. Biz de kendisine ulaşamıyoruz” dedi.
 
yeniakit