Zaman zaman mahallenin kadınlarıyla bir araya gelen Bayan Başkan, hemcinslerinin sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalışıyor.
Bugün Kemer Mahallesi kadınlarıyla makamında bir araya gelen Özlem Çerçioğlu, mahalledeki sorunları kadınların ağzından dinledi. Tek tek kadınları dinleyen Başkan Çerçioğlu, bazen makamı kadınlar metinesine dönse de halkın şikayet ve taleplerini öğrenmek için her yolu denediğini belirtti. Zaman zaman mahalle kadınlarını evlerinde ziyaret ettiğini kaydeden Başkan Çerçioğlu’na Kemer Mahallesi kadınları mahallelerindeki zeytinyağı fabrikasından duydukları rahatsızlığı ilettiler.
Kemer Mahallesi’nde oturan Ayten Merter mahalleli adına sorunları dile getirerek, “Mahallemizde bulunan zeytin fabrikasının kokusundan bütün mahalleli olarak rahatsız oluyoruz. Kokudan sokağa çıkamıyoruz. Mahallemizdeki baz istasyonlarından da şikayetçiyiz. Her yerde baz istasyonları kurulu. Ayrıca mahallemizde minibüs durağı yok. Sizden bu konularda bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz” diye konuştu.
‘HALKIN SORUNLARINI ÖĞRENMEK İÇİN HER YOLU DENİYORUM’
Çerçioğlu, halkın şikayet ve taleplerini öğrenmek için her yolu denediğini belirterek, “Aydın’a daha iyi hizmet etmek için hemcinslerimden yardım alıyorum. Zaman zaman çeşitli mahallelere giderek kadınları evlerinde ziyaret ediyorum. Bazen makamım kadınlar matinesine dönüyor. Kadın kadına makamda oturup her mahallenin sorunlarını mahalledeki bayanların ağzından dinliyorum. Bir yandan çaylarımızı içiyoruz, bir yandan dertleşiyoruz. Halkın şikayet ve taleplerini öğrenmek için her yolu deniyorum” dedi.