CHP Nazilli İlçe Binası"nda partili bayanlarla buluşan Nazilli Belediye Başkan Adayı Feyzullah Erkut ve seçimlerde partisinden İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Adem Vurmaz, bayanlara çiçek takdim ederek teşekkür etti. 50"ye yakın partili bayanın katıldığı ziyarette İlçe Başkanı Atila Talay, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Adem Vurmaz, “Cumhuriyet Halk Partili bayanlar olarak seçimlerde büyük bir özveri örneği göstererek çalıştınız. Kadın Kolları Başkanımız Şerife Özkan başta olmak üzere tüm kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanlığı alamadık ama değerli bir il genel meclisi üyeliği elde ettik. Bunda sizlerin payı çok büyüktür. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bir dahaki seçimlerde belediye başkanlığını da alırız” dedi.
Partili kadınlara teşekkür eden Feyzullah Erkut da, “Seçimler süresince destek veren, eşine, çocuklarına vakit ayırmadan partisi için, bizler için çalışan tüm bayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizlerin çabaları boşa gitmedi. Yaptığınız çalışmalar aynı zamanda geleceğe de bir yatırımdır. Hiçbir zaman üzülmemeliyiz. Başarı elbet bir gün gelecektir. Sizleri kucak dolusu sevgilerimle selamlıyor ve yaptıklarınız için hakkınızı helal etmenizi istiyorum” dedi.