Kaleci Volkan Demirel, savunmanın belkemiği Lugano ve Selçuk Şahin, imzaya yanaşmıyor. Alex ve Carlos"a imza attıran, Deivid ile anlaşmaya varan yönetim, üç oyuncuyu ikna edemiyor.

Kafaları karışık
Fenerbahçe'de iç transferde işler, bir türlü yönetimin istediği gibi gitmiyor. Kaptan Alex ile Roberto Carlos"a imza attırdıktan sonra sözleşmesi sona eren Deivid, Lugano, Selçuk ve Volkan"a yönelen Sarı-Lacivertliler, sadece Brezilyalı yıldızla anlaşmaya varabildi. Deivid"den sonra diğer oyuncularla da anlaşıp, toplu imza töreni düzenlemek isteyen yöneticiler, bunu bir türlü başaramadı. Çünkü yurtdışından aldıkları teklifler yüzünden Lugano, Selçuk ve Volkan"ın kafası bir hayli karıştı.

Uçurum kapanmıyor
İtalyan kulüplerinin kıskacında olan Lugano, ayrılma sinyalleri verirken, aklını İngiliz takımlarından gelen tekliflere takan ve eski takım arkadaşı Tuncay"ın yardımıyla bunları değerlendirmek isteyen Volkan ve bazı Alman ekiplerinin talip olduğu Selçuk Şahin"in istediği rakam ile yönetimin yaptığı teklif arasındaki uçurumun kapanacak gibi olmadığı belirlendi. Bu konuyu çözemeyen yöneticiler, bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına hız verip, belirlenen isimlerle teması yoğunlaştırdı.