Altyapıyla ilgilenen ve doktor olması nedeniyle altyapı futbolcularının psikolojik gelişimini de yakından takip eden Sarsmaz, “Batuhan, telefonlara çıkmıyor. Ters davranışları oldu, işi inatlaşmaya götürüyor. Ama bu davranışlarının psikolojik nedenleri var. Böyle düşündüğümüzde affedilmesi gerekiyor. Teknik heyetin de aynı görüşte olduğunu düşünüyorum” dedi.

TELEFONLARA ÇIKMIYOR

"Batuhan"dan kendisine yakışan davranışlar bekliyoruz. Ters konuşmalar ve hareketler yapıyor. Batuhan"ın kenarda durup, inatlaşmaması gerekiyor. Batuhan, beklemediğimiz hareketler yapıyor, bundan sonra dikkatli davranırsa takımda kalır. Şunu söyleyebilirim yönetim olarak Batuhan"ın takıma kazandırılmasından yanayız. Teknik heyetin de aynı fikirde olduğunu düşünüyorum."

SORUNU PSİKOLOJİK

"Ama Batuhan bardağı taşıran davranışlarda bulundu. Ne zaman aransa yok dedirtti. İnatçı davranışları oldu. Bu hareketlerin psikolojik nedenle yapıldığı kanısındayım. Davranışları bu açıdan değerlendirilirse affedilir. Bizim geleneğimizde bu var. Sanıyorum Batuhan affedilecek. "/HT