Tv8'de Erkan Tan'ın konuğu olan Melih Gökçek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gökçek, Batı Çalışma Grubu'nun kendisiyle de uğraştığını ifade ederek, "Batı Çalışma Grubu beni de fişledi, benimle de uğraştı. 99 seçimlerinde sandık başına belli bir takım adamları yerleştirmek suretiyle 80 bin oyumu yedi. Dolayısıyla BÇG’den hepimizin sıkıntısı var." dedi.

“ALLAH İZİN VERİR, BAŞBAKANIMIZ UYGUN GÖRÜRSE ADAYIM”

Seçimlerde bir kere daha aday olacağını aktaran Gökçek, "Allah izin verirse, Başbakanımız uygun görürse, milletim de oy verirse bir dönem daha devam edeceğim inşallah. Çünkü bitirmemiz gereken büyük işler var. Mesela kentsel dönüşümlere süratle devam ediyoruz. Bunların bitebilmesi için bir dönem daha olmak lazım. Belediye Başkanları, yerine geçtikleri Belediye Başkanlarının yaptığı bütün projeleri yarım bırakırlar. Bu yüzden işleri toparlayıp bitirmek lazım." açıklamasında bulundu.

Ankara Shopping Fest ile ilgili de açıklamalarda bulunan Gökçek, “8 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Ankara Shopping Fest’in ilki gerçekleştirilecek. Bu tarihler arasında bütün Türkiye’yi hatta dünyadan birçok kişiyi Ankara’ya bekliyoruz. Yapılacak olan etkinlikler ile dünyadaki en hareketli Shopping Fest’i gerçekleştirilecek. Hem yüzde 40-50 indirim var, hem de Türkiye’deki en meşhur sanatkarları ve dünyada çok ses getirmiş gösteri ve sanatkarları Ankara’da izleme fırsatı sunulacak. Her akşam farklı bir yerde değişik gösterilere gidilebilecek.” dedi.