Türkiye'nin tanıtılacağı bir film için kolları sıvayan Kültür Bakanlığı, başrolde Kenan İmirzalıoğlu'nu istiyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Cansu Dere'nin de rol alacağı proje için İmirzalıoğlu şart koştu: Ay Yapım çekerse oynarım



İzlenme rekorları kıran dizilerin ünlü yıldızları Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Cansu Dere, Kültür Bakanlığı tarafından finanse edilecek bir filmde bir araya gelecek. Türkiye'nin tanıtımı için 10 milyon dolar bütçeyle çekilecek olan film için, Kültür Bakanlığı'nın çeşitli yapım şirketlerinden alternatif senaryolar topladığı, değerlendirme sürecinin sonunda seçilen senaryonun filme çekileceği öğrenildi. Bakanlığın filmin başrolünde oynaması için Kenan İmirzalıoğlu'na ısrarla teklifte bulunduğu, ünlü oyuncunun da bir şartla bu projeye sıcak baktığı iddia edildi.


KEREM ÇATAY'I İSTİYOR
İddialara göre, Ezel dizisinde yine aynı şirketle çalışan İmirzalıoğlu, bakanlığa projenin Ay Yapım'a verilmesi şartıyla rolü kabul edebileceğini bildirdi ve yapımcı olarak da yalnızca Kerem Çatay'la çalışmak istediğini söyledi. Bakanlığın İmirzalıoğlu'nda ısrarcı olduğunun altı çizilirken, bu şartı kabul edip etmeyeceği merak konusu oldu. Ay Yapım cephesindeyse, bakanlığa sunulacak senaryonun yazım aşamasının sürdüğü öğrenildi. Ekranların 4 yıldızını buluşturacak filmin öyküsü sır gibi saklanırken, oyuncular da projeyle ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor.