Daha önce 16 bebek dünyaya getiren Button isimli Dalmaçyalı cinsi köpeğin bir yıl sonra ailesine yeni konuklar geldi.

1996 Walt Disney yapımı 101 Dalmaçyalı'nın oyuncuları

Bu defa 18 yavru doğuran 3 yaşındaki köpeğin sahipleri duruma şaşırmakla beraber çok da mutlu oldu.Özellikle de çocuklar!

İngiltere tarihinde şimdiye kadar hiçbir Dalmaçyalı cinsi köpeğin bu kadar yavru dünyaya getirmemiş olduğu belirtilirken, Button'un onlarca yavrusuyla oluşturduğu mutlu tablo, 101 Dalmaçyalı filmindeki o karmaşayı andırmıyor değil hani...

Ne tesadüftir ki Button'un babası, Disney yapımı 102 Dalmaçyalı filminde oynamış.Bu yetenek belli ki Button'a geçmiş ki, doğurdukça doğuruyor!

Button'un sahipleri köpeklerinin bu kadar çok sayıda bebek dünyaya getirmesi karşısında gözlerine inanamadıklarını söylüyor.Evin her bir yanında onlarca Dalmaçyalı'nın gezindiğini belirten sahip, iki oğlunun köpeklere olan yoğun ilgisinin yavruları şımarttığını ifade ediyor, gülümseyerek...

Köpeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Morley isimli kadın, Button'un yavrularının hepsini besleyemediğini bu nedenle günde çeşitli defalar kendilerinin de bebeklerin beslenmesinde rol oynadıklarını söylüyor.


GAZETEPORT