Çorum'da bir lise öğrencisine evinde alkol alarak tecavüzde bulunduğu iddia edilen bir başkomiser tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Edinilen bilgilere göre, İskilip'te bir lisede eğitim gören S.D., bazı erkek öğrencilerin kendisine sarkıntılık ettiğini iddia ederek İskilip Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundu. İddialara göre başkomiser M.M., S.D.'ye cep telefonu numarasını vererek böyle bir olay bir daha gerçekleşmesi halinde kendisini aramasını söyledi. 
 
İddialara göre, o günden sonra sürekli mesaj atan S.D., M.M ile samimiyet kurdu. S.D.'yi evine davet eden başkomiser M.M., liseli S.D. birlikte alkol aldı. Alkolün etkisiyle kendinden geçen S.D., başkomiser M.M.'nin tecavüzüne uğradı. Olayın ardından S.D. İskilip Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek başkomiser M.M'yi kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle şikayet etti. Şikayetin ardından Başkomiser M.M. de gözaltına alındı.
 
Adli makamlara sevk edilen M.M. tutuklanarak Çorum L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. S.D.'nin ailesinin İstanbul'da olduğu ve anne babasının ayrı yaşadığı ve İskilip'te bir liseye ait yurtta yatılı kaldığı öğrenildi. Başkomiser M.M.'nin ise İlçe Emniyet Amiri olarak gönderildiği Çorum'un Bayat ilçesinde bir süre görev yaptıktan sonra İskilip ilçesine atandığı ve özel harekat polisliği görevi sırasında psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi. (internethaber)