Aydınspor Başkanı Ali Uzunırmak, "Bazı görevleri yerine getirmek için seçilenler eğer verdikleri sözleri tutmazlarsa, benim ve yönetim kurulu arkadaşlarımın daha fazla dayanacak güçleri kalmamıştır. Dolayısıyla ben ve arkadaşlarım görevi bırakmayı düşünüyoruz. Çünkü Özel İdare Salonunda verilen sözleri herkes biliyor. Ben de biliyorum. Ama bugünkü koşullarla süreç tıkanmıştır ve işler aksamaktadır. Düne kadar kimse bu kulübü futbolcu vermezken bizler kulübün bu imajını düzeltmeye çalıştık ve ciddi fedakarlıklarda bulunduk. Ama olmadı tekrar o sürece geri dönülüyor. Rakiplerimizin tamamının aylık sabit gelirleri var ama Aydınspor'un üzerinde ciddi hacizler bulunmakta" diye konuştu.

Başarısızlığı kabul ediyorum

"Her işte başarılı oldum ve başaramayacağım hiçbir işe girişmedim" açıklamaları hatırlatılan Uzunırmak, "Evet bu defa başaramadığımı itiraf edebilirim. Ama ben yine bu kulübün en kötü zamanında sahip çıktığımı düşünüyorum. Ama elimizden geleni yaptık. Bundan daha fazlasını kaldırabilecek noktada değiliz" diye konuştu.

Sağlık sorunları yaşıyorum

Aydınspor sürecinde yaşadıklarının kendisini 12 Eylül ihtilalindekinden daha fazla strese soktuğunu ve gerdiğini açıklayan Başkan Ali Uzunırmak, "Tansiyonum normal değil arkadaşlar. Halen daha doktor kontrolünde tutuluyorum. Ben 1980 ihtilalinde bile bu kadar zorlandığımı ve sıkıntı çektiğimi söyleyemem size. Bu neymiş böyle anlamadım gitti" dedi.