75. yıl Geçici Sanayi sitesinin son durumu ve bundan sonraki süreçle ilgili olarak Didim Ticaret Odası salonunda geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.Toplantıya Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Ümit Soneren , Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Aydın Bener ,75.yıl Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Metin Şahin ,75. yıl Sanayi sitesi Kooperatif Başkanı Metin Destici,Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve sanayi sitesi esnaf temsilcileri katıldı.
Toplantıda 75. yıl sanayi sitesinin bugüne kadar gelişen hukuki süreç ile bundan sonra takip edilmesi gereken hukuki süreç konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda sorunun çözümü için tüm kurum ve kuruluşların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiği bu sorunun sadece sanayi esnafının sorunu olmadığı Didim in sorunu olduğu vurgulanırken, bundan sonraki zaman içerisinde sorunun hukuk çerçevesi içerisinde sonuçlanması için ilgili tüm kurumların harekete geçmesi kararı alındı. Ayrıca konunun başlangıcından bu yana süreçle ilgili rapor hazırlanması yönünde ortak karar alındı. -iha