AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve Mehmet Erdem iki başkanı ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldılar.
Ankara dönüşü geçirdikleri trafik kazasında ağır yaralanan Ak Partili Karacasu Geyre Belediye Başkanı Hüseyin Gökçe ve Nazilli’nin Pirlibey belde Belediye Başkanı Hüseyin Horasan hızla iyileşiyor. Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç, her iki başkanı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. İlk olarak Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunan Geyre Belediye Başkanı Hüseyin Gökçe’yi ziyaret eden Kılınç ve Erdem, yetkililerden gelinen son durum hakkında bilgi aldılar. Bir süre Hüseyin Gökçe ile sohbet eden vekiller, buradan Hüseyin Horasan’ın Pirlibey’deki evine geçti. Hızla iyileştiği görülen Belediye Başkanı Hüseyin Horasan’ın Isparta’da son bir kontrolden geçeceği öğrenildi.
‘KAZAYA DAİR HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM’
Yaşanan üzücü kazayı Erdem ve Kılınç’a anlatan Geyre Belediye Başkanı Hüseyin Gökçe, kaza anına dair hiç bir şey hatırlamadığını söyledi. Gökçe, “Pirlibey Belediye Başkanı Hüseyin Horasan ile arkada oturuyorduk. Bir ara sigara içmek için ön koltuğa geçtim. Sigaramı yaktığımı hatırlıyorum ama sonrasına dair ne varsa hafızamdan silindi. Kaza nasıl oldu. Biz nasıl çarpıştık. Hastaneye nasıl geldim. Bunların hiçbirini hatırlamıyorum. Verilmiş sadakamız varmış”’ şeklinde konuştu.
‘ŞOFÖRE ‘NE YAPIYORSUN’ DEDİĞİMİ HATIRLIYORUM’
Ankara dönüşü Afyon Dazkırı yakınlarında geçirdikleri kazada ağır şekilde yaralanan Pirlibey Belediye Başkanı Hüseyin Horasan, bir dizi ameliyattan sonra hayati tehlikeyi atlatarak taburcu edilmişti. Pirlibey’deki evinde iyileşeceği günü bekleyen Horasan “Ben arka koltukta oturuyordum. Kaza anında ben de uyumuştum. Arabanın yoldan çıktığını fark ettiğimde şoföre ‘ne yapıyorsun’ diye seslendiğimi hatırlıyorum. Sonrasında şiddetli bir çarpışma oldu. Kendime geldiğimde öğrendim ki park halindeki kamyona 140 kilometre hızla arkadan çarpmışız. Ölmediğimize şükrediyorum” dedi.
Her iki başkanın sağlık durumları hakkında bilgi alan Gültekin Kılınç ve Mehmet Erdem, başkanlara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

geyre.jpg

20111229ay501551.jpg