İbrahim Yazıcı, "Gitmek isteyen futbolcuyu göndermem. Futbolcu alıp satmak için başkanlık yapmıyorum" diyerek son noktayı koydu. Yeşil-Beyazlıların 2009-10 sezonunda elde ettiği şampiyonluğun baş aktörlerinden Volkan Şen, kulübünden ayrılmak istiyor. Yetenekli forvet ile Galatasaray'ın ciddi şekilde ilgilendiği öğrenilirken başarılı oyuncunun da bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor. Bilindiği üzere Volkan son dönemde teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yaşadığı sorunlarla gündeme geliyordu. Antrenmanlarda hocasının dediklerini yapmayan ve isteksiz tavırlar sergileyen milli futbolcu, Sağlam'ı sürekli zor durumda bırakıyordu. 
 
Cazip tekliflere evet 
 
Volkan'ın hocasıyla yaşadığı onca sıkıntıya ve birçok takımın hayallerini süslemesine rağmen takımdan neden ayrılmadığı ortaya çıktı. Kulüp başkanı İbrahim Yazıcı, kendisine Volkan Şen ile ilgili yönelttiğimiz "Siz gitmek isteyen futbolcuyu takımdan gönderir misiniz?" sorusuna "Göndermem, Şu an için kimseye satacak futbolcumuz yok. Ancak kulüpler çok cazip tekliflerle gelirlerse o zaman düşünürüz" diyerek yanıtladı. 
 
İkna etmek zor
 
Bu durumda Sarı-Kırmızılı takımın 24 yaşındaki forveti alabilmesi, yani başkan İbrahim Yazıcı'yı ikna edebilmesi için yüklü birmiktarı gözden çıkartması gerekecek. Şimdi Galatasaray yönetiminin alacağı tavır merakla bekleniyor.