Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın ardından, Sevil ve Mustafa Çekinmez çiftinin üçüz çocuklarına yardım elini uzattı.
Aydın"da Zeybek Mahallesi"nde oturan Sevil ve Mustafa Çekinmez çiftinin yaklaşık 4 ay önce 7,5 aylık olarak üçüz bebekleri dünyaya gelmişti. Baba Mustafa Çekinmez"in üçüz çocukları Defne, Yağmur ve Eylül"ün bakımı için bankadan çektiği 5 bin TL"lik kredinin tükenmesi sonucu aile maddi sıkıntıya düşmüştü.
Konunun basında çıkan haberlerde öğrenilmesi üzerine üçüzlerin ailesi Sevil Çekinmez ile görüşen Başkan Çerçioğlu, anneyi üçüz çocuk sahibi olduğu için kutladıktan sonra aileye yardım olarak ilk etapta yardım çeki verdi. Başkanlık makamında Sevil Çekinmez ile sohbet eden Başkan Çerçioğlu, “Çekinmez ailesi üçüz sahibi olma mutluluğunu maddi zorluklar yüzünden maalesef yeterince yaşayamamışlar. Bugünkü koşullarda 3 çocuğu aynı anda büyütmek zor. Bu nedenle aileye yardım kararı aldık” dedi.
Hediye çekini Başkan Çerçioğlu"nun elinden alan anne Sevil Çekinmez, yardım için teşekkür ederek maddi sıkıntıları bu tür desteklerle aşmaya çalıştıklarını söyledi.