Merkezin Başhekimi Diş Hekimi İlhan Tonoz, Hastane Müdürü Uzman Hikmet Emek ve hastanede görev yapacak olan diş hekimleri hazırladıkları teşekkür çiçeğini Kaplan"a takdim ederek Nazilli için yaptığı bu büyük hizmetten dolayı teşekkür ettiler.
Sağlık Bakanlığı Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tonoz, başkana teşekkür ettikten sonra yaptığı açıklamada Nazilli"ye büyük bir hizmet kazandırdığını ifade ederek “Sağlık Bakanlığının gerekli talimat ve onayları ile kuruluş çalışmalarına Eylül 2008"de başlanan Nazilli ağız ve Diş sağlığı Merkezinin müstakil başhekimlik olarak, idari ve mali yapılanması 1 Aralık 2008 itibari ile tamamlanmış olup, kendi adımıza hasta kabulü ile faturalandırma işlemlerine başlanmıştır. Sosyal Güvenlik Kurumu ve gerekse Sağlık bakanlığı Sağlık Net veri akışına başlanmıştır. Kuruluş aşamasındaki en büyük sorunlarımızdan olan fiziki mekan sorununun sayın Başkanımız Aytekin Kaplan tarafından ek inşaatına başlanarak çok kısa bir süre sonra bitirileceği bildirilen Yeni Mahalle 500 Sokakta bulunan Belediyemize ait binanın merkezimize tahsisi ile aşılacağı ve Nazilli"ye sayın başkanımızın büyük katkıları ile yeni bir sağlık hizmetinin kolay ve hızlı ulaşılabilir olarak sunulacağını söylemekten şahsım ve ekibim adına kıvanç duyuyorum. Yardım ve katkılarınızdan dolayı size çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, yaklaşık üç ay önce kendilerine gelen bir teklifi değerlendirdiklerini ve hemen çalışmalara başladıklarını ifade ederek “Gerek sağlık gerekse Milli Eğitim hizmetlerinde, bize verilen imkanlar doğrultusunda gereken her şeyi yapıyoruz. Yaklaşık bir buçuk yıllık Belediye Başkanlığım boyunca elimden geldiğince hizmet vermeye gayret ettim. Bazen radikal karalar almak gerekse de elimi taşın altına koyarak hizmeti sürdürdüm. Vatandaşımızın sağlığı çocuklarımızın eğitimi için ne gerekiyorsa yapmaya her zaman hazırım” diye konuştu.