ÇİNE'de muhtarlar ile Belediye Başkanı arasında başlayan "Cahil" tartışması mahkemeye taşındı. Topçam Köyü Muhtarı Süleyman Yıldız, kendisine ve diğer muhtar arkadaşlarına "cahil" dediği gerekçesi ile Çine Cumhuriyet Başsavcılığı"na şikayet dilekçesi vererek 1 YTL"lik tazminat davası açtı.
Edinilen bilgiye göre Belediye Başkanı Osman Aydın'ın ortağı olduğu bir su dolum tesisinin, Topçam Köyü'ndeki kaynakları, köylü susuzluk çekmesine rağmen izinsiz olarak kendi kaynaklarına bağladığı gerekçesi ile köy muhtarı ile belediye başkanı arasında sürtüşme yaşandı. Yine iddiaya göre bunun üzerine Belediye Başkanı Osman Aydın bildiri dağıttırarak ve basın açıklaması ile muhtara "cahil" nitelendirmesinde bulundu.


Belediye Başkanı Osman Aydın"ın bu sözü üzerine hakaret olarak değerlendiren ve aralarında sürtüşme bulunan Topçam Köyü Muhtarı Süleyman Yıldız Çine Cumhuriyet Savcılığı"na suç duyurusunda bulunduktan sonra Sulh Hukuk Mahkemesi"ne Başkan Aydın aleyhine 1 YTL"lik manevi tazminat davası açtı.
Şikayet dilekçesine vermeden önce basın açıklaması yapan Topçam Köyü Muhtarı Süleyman Yıldız kendi davasında haklı olduğunu iddia ederek “Kendi köyümün sorunlarından dolayı tüm muhtarlarımız cahil suçlamasına maruz kaldıkları için, muhtar arkadaşlarımdan özür dilerim” dedi.