Didim Belediyesi"nde değişik dönemlerde 10 yıla yakındır Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Süleyman Böcü, görevinden istifa etti. Böcü"nün istifa talebinin işleme konulmadığını ve değerlendirmenin yapılacağının kaydedildi.
Böcü"nün istifasını doğrulayan Didim Belediye Başkan Vekili Ercan Atasoy, “Süleyman Bey"in istifasıyla ilgili hareketi olumlu buluyorum. Geçtiğimiz dönem yani 2004 seçimlerinden sonra Belediye Başkanı seçilen Mümin Kamacı, insiyatif kullanarak Belediye Başkan Yardımcılığında Süleyman beyle çalıştı. İkinci döneminde de yine aynı görevi sürdürdü. Sonra Başkan Kamacı görevden uzaklaştırılınca göreve biz geldik. Süleyman Bey acaba benimle çalışır mı çalışılmaz mı düşüncesiyle onurlu şekilde hareket edip, istifa dilekçesini verdi. Değerlendirme de bulunacağız. Bu düşüncesinden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ DE İSTİFA ETTİ
Didim Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Nalan Salan"ın da istifa ettiğini açıklayan Atasoy, “Bu istifa daha önce vekaleten görevi yürüte Osman Ayyıldız bey"in zamanında olmuş bir durum. Açıkta bekletiliyor.Diğer birim amirlerimiz de değişiklik olmadı” diye konuştu.
Salan"ın istifasının ardından Yazı İşleri Müdürlüğünün ise belediye çalışanı Aynur Gönül"ün vekalaten yürüttüğü öğrenildi.