Ligin 15. haftasında evinde Menemen Belediyespor’u konuk eden Aydınspor 1923’te alınan 0-2’lik mağlubiyetle birlikte taraftar ile yönetim arasında yaşanan istifa polemiği ise maça damga vurdu. Maç başında Asi Kankalar Taraftar Grubu tarafından açılan ‘Kıravatlılar Gider Atkılılar Kalır’ afişi ve maç sırasında ‘yönetim istifa’ diye yükselen sesler siyah beyazlı kulüpte taraftar ile yönetim arasında iplerin gerilmesine neden oldu.

20161206aw920613_02.jpg

Bilindiği gibi Menemen maçında Asi Kankalar Taraftar Grubu’nun ‘yönetim istifa’ çağrısına açık tribün karşı çıkmış ve istifa diye bağıran gruba karşı çıkmıştı. Olaylar sadece bunla kalmamış ve açık tribünden umduğunu bulamayan bazı taraftarlar ise maç esnasında açık tribüne geçmiş aynı afişi orada açarak istifa iye bağırmaya devam etmişti. Ayrıca açık tribünde istifa diye bağıran grup ile diğer taraftarlar arasında da kısa süreli olarak gerginlik yaşanmıştı.

“Açık Tribün Taraftarımıza Teşekkür Ediyorum”
Menemen maçında yaşananlar için üzgün olduğunu ve açık tribün taraftarına teşekkür eden Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Hidayet Türen, “Aydınspor 1923’ün kazanmasını istemeyenleri gördük.

Kimin Aydınspor taraftarı olduğunu kimin Aydınspor taraftarı olmadığını da gördük. Bu anlamda istifa seslerini yuhalayan açık tribün taraftarımıza teşekkür ediyorum. Maç esnasında bu tür şeylerin yaşanması hiç hoş şeyler değil. Maç esnasında taraftarlarımızı sağ duyulu olmaya davet ediyorum” dedi.