Tesislerde incelemeler yapan avukatın, tesislerin boşaltılması için kulübe bir hafta süre tanıdığı bildirildi. Konu hakkında açıklama yapan Aydın Belediye Başkan Vekili Ahmet Gümüş, Aydınspor yönetimiyle anlaşmaları halinde kulübün tesislere kullanmaya devam edebileceğini söyledi.

Aydın Belediyesi vakıflardan kendilerine geçen Aydınspor"un kullandığı tesislerin boşaltılması için bir hafta süre verdi. Dün kulüp tesislerine gelen Aydın Belediyesi Avukatı Deniz Gültenkinoğlu ve icra memuru kulübün tesisleri boşaltmasını istedi. Karar karşısında şaşkına dönen Aydınspor yönetimi hemen kulüpte toplanırken, başkan Ufuk Gezeroğlu, belediyenin daha önce çıkan bir kararı uyguladığını kaydetti. Konu hakkında belediye ile gerekli görüşmeleri yapıp uzlaşı sağlayacaklarını kaydeden Gezeroğlu, Aydın Belediyesinin kendilerinin de belediyesi olduğunu dile getirdi.
Konu hakkında bilgi veren Aydın Belediye Başkan Vekili Ahmet Gümüş, bu uygulamanın vakıflardan belediyeye geçen her yerde yapıldığını kendilerinden önceki dönemde çıkan mahkeme kararını uyguladıklarını söyledi. Kendilerinin mahkeme kararına uygulamak zorunda olduğunu belirten Gümüş, Aydınspor yöneticileriyle yapacakları görüşmelerin ardından istemeleri halinde tesislerin Aydınspor tarafından kullanılmaya devam edeceğini söyledi.

Diğer yandan Aydın Belediyesi Özle Kalem Müdürü İbrahim Gürdal, Aydınspor var olduğu sürece tesislerin kulüp tarafından kullanılabileceğini bunun başkan Özlem Çerçioğlu"Nun taahhüdü olduğunu sözlerine ekledi.