Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu vatandaşa daha iyi hizmet edebilmek için araç filosunu genişletti. Minik Hayranları tarafından karşılanan Başkan Çerçioğlu’na öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Alınan 1 adet Finişer asfalt serici, 2 adet lastik tekerlekli silindir, 2 adet çift tambur silindir, 4 adet Loder, 1 adet mini yükleyici, 1 adet Lowbed, OKT Trailer firmasından satın alınan 1 adet bitüm tankeri, 5 adet tır, 1 adet asfalt distribütörü, 3 adet damperli kamyon, 1 adet 22 tonluk paletli ekskavatör, Büyükşehir bünyesinde Aydın il genelinde vatandaşlara hizmet verecek.

Vatandaşların isteği doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Filomuza dahil ettiğimiz yeni araçlarımızla 17 ilçemizde vatandaşlarımıza en etkin ve kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi.

OKT Trailler özel tasarımını teslim etti

OKT Trailer karayolunda tehlikeli madde taşımacılığına uygun, ADR’li Bitüm Tanker Semi Treyler’ini Aydın Büyükşehir Belediyesine teslim etti. Teslim törenine OKT Trailler Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Genel Müdür Hakan Maraş, Satış Pazarlama Müdürü Murat Bakırcı ve Satış Temsilcisi Anıl Keser katıldı.

Bitüm tankerin anahtarını Başkan Çerçioğlu'na teslim eden Gökhan Maraş, özel bir tasarım olan aracın Aydın'a ve Aydınlılara hayırlı olmasını dileyerek; "Türkiye’de sayılı belediyenin araç parkurunda bulunan ADR’li bitum tanker Aydın halkına hızlı ve kesintisiz hizmet taşıyacak. Belediyede daha önce soğuk havalarda donma nedeni ile taşınamayan asfalt bu tanker sayesinde yılın 12 ayı hizmet veriyor olacak" dedi.